Wij stellen uw arbeidscontract op

Felixx. ontzorgt ondernemers bij het opstellen van arbeidscontracten. In het contract kunt u veel zaken regelen waar u later indien nodig op terug kunt vallen. Door zaken goed te regelen in het arbeidscontract voorkomt u misverstanden en juridische geschillen met uw werknemers.

Als u werkt met tijdelijke krachten, vraagt dit om andere contracten dan de contracten die u sluit met uw vaste werknemers. Wij adviseren welk soort contract het meest geschikt is. Daarna stellen wij voor u als werkgever een juridisch sluitend arbeidscontract op. Tevens bent u er altijd zeker van dat de contracten voldoen aan de laatste veranderingen in de wet- en regelgeving.

Op maat & Persoonlijke Benadering!

Samen met u kijken we naar de bestaande overeenkomst en stellen die bij waar nodig of maken volledige nieuwe templates. Daarin worden bepalingen opgenomen als proeftijd, toepassing CAO, opzegging, uitsluiting loondoorbetalingsplicht, ziekte en arbeidsongeschiktheid, pensioenregeling en eenzijdige wijziging van het contract. Wij zijn gespecialiseerd in:

•     Contract voor onbepaalde tijd
•     Contract voor bepaalde tijd
•     Voorovereenkomst
•     Nulurencontract
•     Min/max contract

Altijd up-to-date

Wij rekenen een vaste prijs per contract zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. U ontvangt het arbeidscontract in MSWord zodat u het ook zelf kan wijzigen. Daarnaast wijzen wij u op de regels waarop u moet letten bij het aangaan of verlengen van arbeidscontracten. Dat voorkomt veel problemen achteraf!

Ook na het contract opgesteld te hebben blijven wij u informeren over de laatste veranderingen in de wet- en regelgeving zodat uw arbeidscontracten up-to-date blijven. Wij werken nauw samen met ervaren arbeidsrecht advocaten van Fruytier Lawyers in Business in Amsterdam.

Onze specialisten kunnen u precies vertellen wat uw mogelijkheden zijn als u een arbeidsovereenkomst wilt opstellen. Vraag een gratis intakegesprek aan.

Neem vandaag nog contact op!

Goed geregeld!